Jul på Liseberg!

Snacka om att jag längtar till att Lisberg skall öppna för julen. Mysigare stämning är svårt att hitta någon annanstans. Jag hoppas på tidigt snöfall i år så det kan vara lite riktig snö när vi skall dit! Men så mycket rönnbär som det är i år, tidigt dessutom så spår jag en kall och vit vinter ;) Förra året hade vi ju otur med det här i Göteborg, bortskämda av de två åren dessförinnan som var otroligt mycket snö och tidigt kom den! 
 
16 november öppnar Jul på Liseberg 2012. Bra att det är såpass tidigt tycker jag :) Hinner nog med mer än ett besök då! Så ett tips till alla som inte varit där än, åker ni till Göteborg är det ett MÅSTE - ta med en dejt och jag kan lova att kärleken slår några extra gnistor... ;) 
 

Tävling hos Agnes!

Nu som nybliven mamma kan jag inte annat än att längta ihjäl mig efter dotterns första vinter och jul. Har förälskat mig i märket Elodie Details som har så himla söta bebissaker med allt från pälsmössor till ljuvliga varma åkpåsar - perfekta för kyliga vinterpromenader. 
 
Så därför är jag med och tävlar hos Agnes om ett White edition-paket från just Elodie Details! Åhh vad jag bara vill vinna... Det är ju inte direkt gratis med dem sakerna så en tidig julklapp till snuttan vore underbart :-)
 
Är ni sugna på att läsa mer kikar ni in HÄR 
 
Någon mer som fått extrem längtan efter mysiga höstkvällar i väntan på vintern och julen 2012? Jag får mer längtan för varje dag nu.... 
 

RSS 2.0