Årets pepparkakshus

Min jullängtan stiger för varje dag nu, kan känna mig som ett litet barn när jag vaknar och bara önskar det var julafton! Sämre blev det ju inte när R gick ner för att handla lite frukost förut, han kom hem med en saftig limpa vörtbröd! Åhhh, snacka om att jag kommer äta mängder av mackor idag... :)

Men det var ju inte vörtbröd och jullängtan inlägget skulle handla om. Vad det egentligen var jag skulle skriva är att jag sitter och klurar på hur årets pepparkakshus ska se ut! Har haft lite funderingar på en kyrka, men det känns så vanligt - jag vill ju gärna göra något utöver det vanliga och förra året lyckades jag och pappa göra en enorm villa med burspråk och hela köret, det var väldigt likt min farmors gamla hus. Stort blev det också! Men oj så ståtligt :) Så inte vill vi väl vara sämre i år, men jag kan bara inte komma på en bra idé så nu tänkte jag att ni får gärna komma med tips och idéer på vad vi kan bygga för skojigt, eller om ni vet någon bra sida med tips! Med tanke på att ni är så många som är inne och läser nu så borde väl några av er kunna komma med en kommentar? :) Hoppas på det!


Huset förra året. Bilden gör inte husets storlek någon rättvisa, vi fick verkligen knö in det på hyllan för att det skulle få plats och bomullen som ligger längst fram ligger som stöd då huset sticker ut en liten bit

Kommentarer
Postat av: Jennys Jul

Vad fint huset var! Själv funderar jag på att göra Skansen Kronan, kände att det kunde vara lite speciellt för jag hade utsikt över den ( i väldigt konstig vinkel dock) från mitt fönster när jag bodde hemma, det är lokalt och inte för vanligt, och så är det inte FÖR komplicerat för mig. En kompis skaffade ett stort metallrör ett år för att kunna grädda "svängda" väggar/torn. Hoppas du kommer på nåt kul!

2011-11-14 @ 11:22:39
URL: http://jennysjul.blogspot.com
Postat av: Julklapparonline.com



Vill du vara med i listan Sverige bästa bloggare? Läs mer och anmäl dig på http://julklapparonline.com/bloggar-om-jul

2011-11-14 @ 19:18:36
URL: http://julklapparonline.com/
Postat av: Helena - Hellys Jul

Men du, du har en dag på dig att tävla om den bästa boken om pepparkakshus! Kolla: http://hellysjul.blogspot.com/2011/11/nu-kor-vi-tavling.html

2011-11-14 @ 22:00:46
URL: http://hellysjul.blogspot.com
Postat av: Emelie - Emelies Christmas

Jättefint pepparkakshus!

2011-11-21 @ 22:55:17
URL: http://emelieschristmas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0