BLOSSA ÅRGÅNGSGLÖGG 2011

Nu är det visat för hela svenska folket vilken smak som blir årets glögg 2011. Jag blev en aning besviken men kan tänka mig att den ändå kommer vara otroligt god eftersom jag tycker om kaffe och vin med smak av kaffe! Hade hoppats på någon mer vintrig/julig smak men den ska deffinitivt testas! :)

ARABICA, ÅRGÅNGSGLÖGG 2011 BLOSSA

Såhär skriver de på Blossas hemsida:

Mellanamerika. Högsommar. Temperatur: 32°C. Luftfuktighet: 87%. Vidsträckta plantager vilar i skuggan på kaffeodlingen Finca Las Delicias, El Salvador. Arabicaträd sträcker sig mot solen. Samtidigt i Sydeuropa: Eftermiddag. Lätt bris. Solmogna druvor slumrar i tunga klasar på vinodlingarnas sluttningar. Tre sorter väljs omsorgsfullt ut för att förädlas och färdas långt bort. Sverige. Temperatur: -10°C. Rimfrost. I den nordliga midvintern sker det omtumlande mötet; två vita viner bryter av mot den rundade Arabicasmaken, medan det tredje förstärker kaffets karaktär. En ny upptäckt. En förening av mörkrostad elegans och Blossa starkvinsglögg.

Besök gärna BLOSSA för att titta mer och beställa årets glögg!




Kommentarer
Postat av: Lisas Vinterland

Besviken här också!

2011-09-06 @ 13:52:51
URL: http://lisasvinterland.blogspot.com
Postat av: Lina

Blev också besviken.

2011-09-06 @ 18:29:35
URL: http://www.sagojul.blogspot.com
Postat av: Tomtens Dotter

Sällar mig till de besvikna.

Men är jättenyfiken på deras lättglögg med äppelsmak

2011-09-06 @ 21:32:16
URL: http://tomtensdotter.blogg.se/
Postat av: Victorias Jul

Tycker inte att kaffe är så juligt men den kanske är jättegod. Blev glad när jag hittade din blogg, älskar att läsa andras julbloggar. Man får så mycket julkänslor då

2011-09-07 @ 08:24:44
URL: http://victoriajul.blogg.se/
Postat av: Marie/Underbara Juletid

Jag gillar inte kaffe så jag är besviken. Tur det finns så mycket glögg att välja på!

2011-09-13 @ 20:19:45
URL: http://julen.gladers.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0