Julbloggar

Hittade en käck sida med listade julbloggar och insåg att min inte fanns med ju! Det är något jag var tvungen att ändra direkt på så nu har jag skickat in och hoppas på att dem ska skriva med mig också så fler hittar hit i julstöket :) Har ju trots allt en hel del besökare så visst är det ännu roligare med fler, och framför allt roligt är det när folk kommenterar så man får nys om nya bloggar som man inte kikat in hos tidigare. Så kommentera gärna för att jag ska se just din blogg, annars tycker jag ni ska titta in hos JULBLOGGAR för att hitta några av mina favoriter :)


Psssst.. På tisdag nästa vecka är det dags för Blossa Glögg att berätta vad årets smak blir! Snacka om spännande :) Nu märker man att det börjar närma sig höst och vinter eftersom det hörs mer och mer om julbestyr. Lovely!

Nu tog önskelistan för 2011 fart!

Okej, har inte börjat tänka på vad jag önskar mig julen 2011 än - tills nu. Såg att rörstrand kommit med nya samlar-muggar till jul, helt i min smak.. Nämligen med Pippi julbakar och Snöbollskrig i Lönneberga! Åhh, vill ha, vill ha, vill ha! Dessa ska bara bli mina, drömmar om när man var liten och åh, mys! :)


Visst är dem mysiga? :)

Tänk vad tidigt man börjar

Nu har jag hittat ännu mer tjuvkik på julens fina saker! Man börjar verkligen tidigt alltså.. Inte ens augusti är slut och de har börjat komma med kataloger med julens underbara saker. Jag är inte ledsen för det dock :) Denna gång var jag inne hos Rustaupp och fick lite smakprov på hur julen på RUSTA kommer att se ut.. Har redan börjat tvivla på att mina turkosa julgranskulor kommer användas i år... Se bilden nedan på den vackra, vita granen så förstår ni vad jag menar! DEN stilen skriker Cissi lång väg... :)Så mysigt att jag nästan får panik... Vitt och silver! Kolla dem fina "tassels" som hänger i granen! Äkta Montazami-stil. Lite lyx och myskänsla på samma gång. Ljusstaken bara måste jag ha också.. Och de mysiga fällarna som ligger vid granen... Ja, bilden är ljuvlig om du frågar mig!


Lite lantligt mysigt på något sätt känns detta och med andra ord helt rätt för min del. Vi får väl se hur mycket plånboken vill öppna sig denna jul, känns som jag kommer vilja öka mitt förråd massvis men det vill jag ju varje år.. Källaren fylls med en hel del julsaker redan - vi bor ju i en etta så allt kan inte användas varje år utan man får välja och hitta sina favoriter för året :)

Mer tjuvkik...

Trillade in på Dixie's hemsida för att kika lite i deras nya höst och vinterkatalog och självklart lyckades jag ta mig till deras julsaker lite snabbt :) Så hittade två stycken typer av adventsstakar som jag bara måste visa er... Nu önskar jag att jag var proffs på att gjuta i betong, vill verkligen ha båda dessa!


Enkel och stilren - precis min smak!


Hur snygga var inte dessa då? Lite annorlunda med värmeljus men absolut något jag skulle vilja ha stående på en byrå eller så...Tjuvkik GreenGate!

Hej alla goa julfantaster! Kunde hålla mig ifrån bloggen 2 månader innan jag var tvungen att uppdatera lite.. :) Ville bara skriva ut en länk till er så ni kan få drömma lite om julen 2011 precis som jag - GreenGate har nämligen kommit ut med sin webbkatalog för winter 2011 redan! Hur fantastiskt känns inte det? Jag blev riktigt myssugen och stämningsfull av att kika i katalogen.. Det fina blå-vita fastnade jag verkligen för - kanske kommer jag hålla kvar vid mitt vita-turkosa i år också? Hade åtminstone blivit billigt för plånboken om jag lyckas hålla fast vid dem färgerna, men känner på mig att jag lutar mot en lite mer traditionell jul i år, dock väldigt vitt ett år till :) Vi får se, man hinner ju ändra sig tusen gånger om innan vi är framme till det slutgiltiga!


Webbkatalogen hittar ni HÄR!
Titta och njut lite.. Drömma sig bort, sedan kan vi återgå till sommarvärmen :)RSS 2.0