Marabou Vintervit

Okej, nu är det dags även för mig att slänga in ett par ord om Marabous vinterchoklad. Jag hade faktiskt tänkt skippa det, är ingen choklad-tjej och jag är verkligen inget fan av vit choklad, äter jag choklad så är det helst den mörkaste som finns eller mörk med chili-smak. Så nu vet alla det! :-) MEN jag kan säga att jag var glatt överraskad och tyckte faktiskt att denna lilla chokladbit gick att mumsa i sig rätt bra, vanilj är ju faktiskt en favoritsmak och den gjorde sig mycket bra ihop med vit choklad. Bra jobbat Marabou! Det är inte lätt att få en som inte gillar vit choklad att tycka om det, så i år har de verkligen lyckats. Kommer dock inte köpa en hel kaka till mig själv men blir jag bjuden kan jag lätt ta en bit! :-) Så alla som älskar vit choklad och vanilj - Ni kommer bli överlyckliga!

Ha en skön fredag allihop! Känner på mig att det kommer komma lite inlägg nu under helgens gång, så håll utik! :-)


Kommentarer
Postat av: Therese

Jag håller inte riktigt med dig om chokladen, men smaken är ju olika. :)



Sv: Vad skönt det låter! Själv slutar jag jobba om en halvtimme, så idag blir det mycket läsning! :) Och så ska jag till Soppdax, har du varit där? Det är LJUVLIGT! :) Ha en härlig helg du med!

2010-10-29 @ 07:18:02
URL: http://goteborgsjul.blogspot.com
Postat av: Lisa

haha, det här är nu orättvist! Alla har smakat den snart :( igår sprang vi runt HELA stan, inte en enda stor affär hade den ännu. Får den säkert efter jul här i skogen :/

2010-10-29 @ 12:25:40
URL: http://lisasjul.blogg.se/
Postat av: Underbara Juletid

Jag gillade också chokladen, föredrar riktigt mörk men den var helt ok och så snygg förpackning.

2010-10-29 @ 16:10:35
URL: http://julen.gladers.net
Postat av: Therese

Sv: Det var inte så att jag ogillade den, men jag gillade den inte heller. Den var så söt att jag började hosta hela tiden. :)

Soppdax är ett litet sopp- och salladsställe vid Grönsakstorget ungefär. Om man går av vid Domkyrkan och sedan går upp för backen, istället för mot Kungsportsplatsen. Sedan när man är vid McDonalds så går man vill vänster och på hörnet ligger det. Deras thaisoppa är så absurt god! Rekommenderar det väldigt, väldigt varmt! :)

2010-10-30 @ 18:38:26
URL: http://goteborgsjul.blogspot.com
Postat av: Eva

Aha, nu ger Du mig lite hopp...kanske vågar även jag smaka den vita chokladen nu? Jag har annars riktigt svårt för vit choklad då den är så söt och känns så oljig.

2010-10-30 @ 22:37:06
URL: http://danforedan.wordpress.com/
Postat av: Lisa

SV: ja det är tokigt! Men vad att göra :( nej, har inte frågat ännu :) tror dom får in den lagom till december, det fick dom förra året! När dom insett att dom missat nått viktigt... tack! Detsamma!

2010-10-31 @ 00:00:30
URL: http://lisasjul.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0