Tävling

Nu ska jag vara med och tävla igen, så roligt att så många lägger ut tävlingar nu tycker jag! Kanske borde jag också ha en? Vad tycker ni? :-)

Tina´s jul har en tävling där man kan vinna 5 otroligt söta pepparkaksformer i form av olika tomtar! Jag har inte en enda form som ser ut som en tomte, skamligt nog, och skulle givetvis bli överlycklig av att vinna. Så håll nu tummarna för mig och gå in och tävla ni också om ni är sugna, slänger i bilden nedan:


Kommentarer
Postat av: Therese

Sv: Haha ja, där kom min text med i ditt svar. :) Jaa, det finns många mer chanser, det har bara börjat! :) Aha, ja Ale ligger ju inte långt härifrån. Kul att du är värd! Vad har ni för utbud där? Om ni inte har zumba så får du komma hit och köra det, tycker jag. :) Vad skulle du vilja leda i om du blir ledare?

Tack, det kommer att bli jättekul! Du får också ha en riktigt bra helg Cissi! :) Kram.

2010-11-18 @ 22:23:18
URL: http://goteborgsjul.blogspot.com
Postat av: Therese

Vad synd med så många konkurrenter att ert utbud förminskas. :/ Men det låter som att ni har ett helt okej utbud ändå!

Måndagar 19.30 Majorna är det zumba som man bokar, men man måste boka direkt biljetterna släpps för att få plats. Vet inte vad du har för bokningsmöjligheter när du inte tillhör Göteborgsföreningen? Annars är det fredagar 18.00 som de satt in som extrapass och i stora salen och dropin, så där får man plats (den tar 100 personer). Just det, det finns zumba i Askim också på tisdagar 17.30.

Vi ska få dans fuego till vårterminen, som är som zumba men Friskis egna koncept, och då blir det fler pass. Kom och dansa! :)Afro och zumba är två favoritpass, fast jag hatar att dansa i annat fall. :) Tror att det är musiken och rörelserna som gjort mig så frälst. Sedan gillar jag jympan mycket, och skivstång. Själv?

2010-11-19 @ 09:50:51
URL: http://goteborgsjul.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0