Tjuvkik bland julsaker..

Höststädningen går bra, men ack så lång tid det tar! Puuh, är helt död redan - detta kommer ta ett par dagar längre än vad jag föreställt mig märker jag :)

Vet ni vad jag gjorde nere i förrådet förut? Tänkte organisera mina julsaker lite som legat i små kartonger innan och lägga över det mesta i en stor flyttkartong istället så jag har det lite mer samlat och lättare att bära upp. Så snacka om att jag blev ännu mer längtansfull till julen och första advent när man får upp alla fina stakar och stjärnor i fönstrena. När nästan alla svenska hem har vackra ljus i sina fönster som lyser upp i vintermörkret... Åh, vad jag längtar!

Kommentarer
Postat av: Svensk Jul

Hihi det har jag med gjort idag. Hade allt huller om buller men nu är det organiserat. Nu är det bara julen att vänta på vill gärna plocka fram lite julpynt nu ;-)

2011-09-05 @ 17:19:46
URL: http://svenskjul.blogspot.com/
Postat av: Tomtens Dotter

Det är skönt att organisera :-)

Man känner sig så j---la duktig (och dammig...) efteråt

2011-09-05 @ 18:25:04
URL: http://tomtensdotter.blogg.se/
Postat av: Lisas Vinterland

Vill tjuvkika bland mina julsaker också :) Jag blir så överraskad varje år haha, av julsaker jag köpt året innan. Man är så ovan och det är framme så kort tid, att det känns sprillans nytt =)

2011-09-05 @ 19:55:01
URL: http://lisasvinterland.blogspot.com
Postat av: Helena - Helly Jul

Hej hallå! Första gången inne på din blogg. Härligt med likasinnade ;)

Förstår precis vad du menar med att man längtar när man får se sina juldekorationer. Tycker alltid det är lika kul att dekorera och blir förvånad att det blir olika varje år. Något som fick ligga kvar i lådan ett år åker fram med glädje ett annat.

Nu laddar vi för glöggsläppet om några timmar!

ha det bäst

Helena

2011-09-05 @ 22:01:29
URL: http://hellysjul.blogspot.com
Postat av: ASSA

Jeg har mange kasser med jul, det nye jeg skaffer meg i løpet av året legger jeg i en kommode i kjelleren. Det hender jeg går ned dit og kikker igjennom skuffene iløpet av året ;)))Ønsker deg en flott uke!

2011-09-06 @ 00:29:55
URL: http://nissasjul.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0