Det gick inte att stå emot!

Det blev en tur till Rusta igår. De hade fått in en del julsaker men pyntningen höll på för fullt medan vi var i affären så det blev bara en relativt snabb kik, en förälskelse i några tomtar och planering på vad som kan inhandlas lite längre fram. Dock när vi närmar oss kassan, jag och pappa, så ser vi att de har pepparkaksburkar "2 för 20 kronor". Vi tittade på varandra, funderade en kort stund och sa nästan i kör att vi bara måste... Då blev jag ju genast sugen på julmust och tänkte att köper jag pepparkakor kan jag lika gärna köpa julmust också, så visst fick det bli det också. Jag som alltid brukar försöka hålla mig till första advent, men jag kunde bara inte motstå frestelsen i år. DOCK ska ni veta, att jag var så trött igår kväll att det inte blev någon fika så den som spar han har och nu har vi ju en anledning att fika ikväll istället när jag kommer hem från jobbet.

Jo, nu undrar ni kanske varför jag är hos min pappa men vi renoverar vårt badrum hemma så har varken toalett eller dusch och sambon är i varberg och jobbar så han har inte så ont av det. Det har jag. Så har blivit inneboende hos min kära far ett tag tills badrummet är färdigt, snacka om att det är härligt att få bli lite barn på nytt och bli serverad middag och bara bli uppassad... ;-)







MUMS SÄGER JAG BARA!


Kommentarer
Postat av: Tess

Så gott! Har också försökt hålla mig till första advent, och än så länge går det. Men det är svårt...

Visst är det mysigt att komma ifrån alla måsten hemma och smita hem till päronen ibland? Men sen är det alltid skönt att få komma tillbaka hem och kunna slänga kläderna var man vill och steka sina köttbullar precis som man vill ha dem :)

Sv: Haha, vad lustigt! Men de måste ju varit nöjd med dig som anställd, som fortsätter promota dem även efter du slutat jobba där! ;)

2011-10-18 @ 20:57:17
URL: http://julhostess.blogg.se/
Postat av: Ellen

Va svundsjuk jag blir på dig! Julmust har jag druckit men pepparkakor... Åh så gott det låter! Men jag kämpar och försöker hålla mig tills första advent!

2011-10-18 @ 22:37:24
URL: http://ourchristmas.blogg.se/
Postat av: Emelie - Emelies Christmas

Jag köpte också must igår :P

2011-10-27 @ 12:05:45
URL: http://emelieschristmas.blogg.se/
Postat av: Emelie - Emelies Christmas

Hej!

Tänkte bara meddela dig om att jag har länkat dig i ett inlägg på min blogg där jag kommer samla alla julbloggar som jag kan finna.

Saknar du någon julblogg i mitt inlägg så säg gärna till!



Ha det gott så länge!

Kram Emelie

2011-10-27 @ 23:42:28
URL: http://emelieschristmas.blogg.se/
Postat av: JojjoDesign - Exclusive layout

Just nu pågår en utlottning av två juldesigner :) Missa inte det!

http://jojjodesign.blogg.se/2011/november/juldesignutlottning.html



Kram

2011-11-03 @ 01:26:14
URL: http://jojjodesign.blogg.se/
Postat av: Sannas Christmas

Gud. Så. Gott! :)

2011-11-05 @ 17:25:24
URL: http://sannaschristmas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0