Ett steg närmare..

Nu har vi tagit ett steg närmare julen och vintern, inatt gick vi ju över till vintertid så nu får vi sova en hel timma längre på morgonen! Det kommer ju även att bli mörkare tidigare på kvällen, vilket jag bara tycker är mysigt! Vad tycker ni? Jag ser det som en fördel då man kan tända massvis med ljus och bara mysa framför tvn med något varmt att dricka. Det är sopp-tid nu också, jag älskar soppa och hösten är den ultimata tiden för att äta soppa. Den värmer riktigt gott och är man ute på äventyr är det hur mysigt som helst att ha med en termos med soppa och några söta te-muggar att servera den i! Bättre kan det knappast bli. Och så blev jag tipsad om ett jättebra sopp-ställe här i Göteborg, därav att jag blev så sugen på soppa nu tror jag... Haha! Nu är nästa sak jag längtar till att få kunna åka skridskor och gå på Jul på Liseberg. Har ni inte varit där så säger jag bara ÅK DIT. Förra julen hade de även använt sig av konstsnö på vissa platser för att inbringa ännu mer vit jul känsla. Det lyckades dem med kan jag lova. Jag skulle kunna gå runt där i timtal och bara kika på alla små bodar som säljer allt mellan himmel och jord, dricka glögg och varm choklad, se när de bakar polkagrisar och sedan smaka på dem när de fortfarande är varma, mjuka och sega. Och inte att förglömma, känna doften av brända mandlar och spanska våfflor... Mmmm.. :-)

Här ser ni mig tillsammans med två vänner på Jul på Liseberg förra året med konstsnö i bakgrunden. Det var regningt den dagen kommer jag ihåg, men med snön (som visserligen inte var äkta) så fick man världens stämning och glömde bort allt regn och höstrusk!


Kommentarer
Postat av: Therese

Vem av dem är du? Och jag tyckte också att konstsnön verkligen var mysig! Det måste de ju ha i år igen. Längtar dit! Fudgen där är så vansinnigt god. :)



Sv: Jag kör på thaisoppan varje gång, men man kan få små provmuggar om man vill smaka på de olika sopporna innan man bestämmer sig. Ska bli roligt att höra vad du tycker! :)

Och ja, jag älskar mitt jobb så tiden går fort. På morgonen kom den andra assistenten också så vi var två hela dagen, då går tiden ännu fortare. :)

2010-10-31 @ 16:41:55
URL: http://goteborgsjul.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0