Julshoppning brunch!

Hej där ute i kalla, snöiga Sverige! Har ni det bra? :-) Jag tänkte faktiskt tipsa alla er som ska ut och shoppa i Göteborg i helgen om något alldeles fantastiskt trevligt! Har helt glömt bort att tipsa er om detta, tur att jag kom på det innan det var för sent.

I helgen är det premiär för en exlusiv julshoppning brunch på restaurang Amica Nordstan (ligger högst upp i Åhléns, samma våning som herravdelningen).
Det kommer serveras en brunch i äkta, amerikansk anda där du kan hitta b.la. Breakfast quesadilla, roasted bagel, cajun chicken salad och mycket mycket mer..!
165:-/person (utan rabattkupong)

Vi kommer även att servera en stulen tradition - Afternoon tea där du kan hitta nybakta scones, marmelader, sandwich med lax, färskost och gurka, creme fraiche samt te eller kaffe.
130:-/person

Vi har självklart öppet caféet också för den som är mer sugen på något varmt att dricka och något sött att äta :-)

Kommer även ha några personer som delar ut rabattkuponger dagen till ära, och vill ni ha en sådan ska ni hålla utkik mest vid infarten till P-hus Nordstan där jag vet att det kommer delas ut lite kuponger ;-) Jag ska jobba både lördag och söndag och hoppas på att få många brunch-sugna gäster som kopplar av en stund efter en stressig shoppningmorgon i Nordstan. Det kommer vara öppet mellan 11.30 - 15.00 Lördag och söndag 27-28/11 och sedan fortsätter vi helgerna hela vägen fram till jul. Så passa på att kika in när ni är inne och julhandlar, trots att det ligger i Nordstan så ligger restaurangen väldigt bra där man slipper stress och mycket folk.

Ses i helgen alla shoppning- och julklappssugna! :-)


Kommentarer
Postat av: Therese

Tack för tipset! :)



Sv: Absolut, jag ska testa yoga igen och återkomma. :) Räknar med att du återkommer när du testat zumba! Eller innan, så kanske vi ses där. :)

Det snöar här nu, blir spännande att se till morgonen om det ligger kvar! :)

2010-11-22 @ 22:26:25
URL: http://goteborgsjul.blogspot.com
Postat av: Axelina

Sv: Men eller hur, det kanske inte är så konstigt trots allt! Nu är det i alla fall gjort, så himla mysigt:D

2010-11-22 @ 22:51:09
URL: http://ourchristmas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0